Každé vlasy jsou jiné. Jedny jsou věčně unavené a zplihlé, druhé se stále kroutí a neposedně si dělají co chtějí, další svou nositelku trápí lámavostí a suchými konečky. Má na to vliv samozřejmě genetika, ale také způsob, jakým žijeme a prostředí, ve kterém se pohybujeme.

Vzezření vlasů je výsledkem práce mazových žlázek umístěných v blízkosti vlasového kořínku, které mají za úkol vlas zvlhčovat a promašťovat, ale také prašnosti či znečištění našeho životního prostředí. Známe recept, díky kterému tyto neblahé vlivy zneutralizujeme a zkorigujeme a víme tak každým vlasům navrátit přirozený look a zdravou, lesklou barvu.

 

Vykouzlete vzdušné, krásné vlasy s profesionální kosmetikou Diplona

Produkty této speciální rady reagují na široké spektrum potřeb vycházejících z různorodosti vlasových typů. Vlasová kosmetika Diplona je bez barviv, parabenů a jiných alergenů. Byla pečlivě navržena tak, aby vlasy spolehlivě očistila od nečistot a zároveň poskytla exkluzivní péče každému typu. Těžké a mastící vlasy budou plné života, vzdušné a lehké. Lámavé a suché vlasy budou hydratované a ošetřeny. Barvené vlasy získají opět zářivý lesk a vitalitu.