Devět měsíců, během kterých čekáte na malý zázrak přírody, přirozeně změní vaše tělo. Jedním z nejčastějších problémů, které těhulky a maminy řeší, jsou bílé nebo červenofialové proužky na kůži. Dobře známé strie vznikají na místech, kde se pokožka rychle roztáhne - na stehnech, hýždích, bříšku či prsou.

Těhotenská a dětská kosmetika Sanosan myslela i na ně a jejich postupné odstranění. Netvrdíme, že vám pomůžeme zbavit se strií ze dne na den. Avšak pravidelná aplikace krému a oleje vyrobených speciálně na tyto drobné nedostatky krásy zanechá viditelné výsledky. Dejte nám vědět, jak jste byli s používáním výrobků od Sanosanu spokojeny.

SANOSAN mama krém proti striím pro budoucí maminky má speciální složení. Ibišek a jojobový olej posilují elastičnost a pružnost pokožky během těhotenství i po něm. Pravidelné vmasírování krému zabraňuje tvorbě strií a pokožka je chráněna před vysoušením. Lehce se vstřebává a nezanechává pocit mastnoty. Můžete ho používat každý den, například po večerním sprchování. Výrobek je klinicky testovaný, bez barviv, parafinového oleje a parabenů. I SANOSAN - mama masážní olej 100 ml je speciálně přizpůsoben potřebám pokožky během těhotenství. Vysoce účinné látky s obsahem přírodních olejů ze slunečnic, mandlí a jojoby působí proti tvorbě strií. Pravidelnou masáží získává pokožka elasticitu, hebkost a pružnost.

Spokojené zákaznice

O kvalitě produktů značky sanosan se přesvědčila už nejedna naše zákaznice s dovolením jedné z nich si můžete prohlédnout fotografie těhotenského bříška při denním používání masážního oleje a krému bez jediné strie.