• Při problematické pleti se vlivem zvýšené produkce tuku mazovými žlázami ucpávají póry. Způsobuje to záněty, akné, černé tečky a pupínky. Příčinou mohou být hormonální změny, puberta, stres, ale i vlivy znečištěného ovzduší. Alkmene Teebaum produkty dostupné v naší Avenidě jsou speciálně určeny pro ošetřování citlivé a problematické pleti.

  • V koupelně vám nemohou chybět tři produkty, které představují okamžitou pomoc proti akné:
    Krok č. 1: vyčistěte si pleť s Alkmene Tea Tree mycím gelem - zabrání dalšímu podráždění pleti a zklidní zanícená místa.
    Krok č. 2: naneste na pleť Alkmene pleťovou vodu Tea Tree - díky dezinfekčním vlastnostem Tea Tree oleje sníží zánět velmi rychle a zjemní pokožku.
    Krok č. 3: rozetřete na pleť Alkmene Tea Tree pleťový krém - rychle se vstřebá a ošetří vaši citlivou pleť. Obsahuje vitamín B5. Udržuje přirozenou rovnováhu vlhkosti pleti.
    Krok č. 4: použijte Alkmene Tea Tree olej, malý léčivý zázrak.

Avenida vám toho nabízí z německé řady Alkmene mnohem více - péče o tělo, pokožku hlavy, ústní dutinu, nohy či ruky. Zpříjemněte si dny s tělovými mléky různých vůní, které dodají vaší pokožce energii a zachovají její přirozenou rovnováhu vlhkosti. Krémy na ruce zanechají vaše suché ruce jemné a hydratované. Doporučujeme i šampony se silou léčivých rostlin - měsíček lékařský regeneruje suché a poškozené vlasy, kopřiva zabrání jejich rychlému mastneniu, heřmánek se postará o zdravou pokožku hlavy a levandule dodá vašim vlasům objem. Dnes se nosí bílý a svěží úsměv. Výrobky z řady Alkména vám k tomu stejně dopomohou. Vyzkoušejte.