Miminka jsou zázračné a velmi zranitelné stvoření. Ve srovnání s dospělými chybí jejich pokožce důležité ochranné funkce. Povrchová vrstva kůže je tenčí a nemá ještě vyvinut dostatečný ochranný plášť. Veľmir rychle vysychá, což může způsobit podráždění, opruzeniny či zarudnutí. Maminky, můžete tomu zabránit. Chraňte pokožku vašeho děťátka před vysušováním díky speciální péči.

Pomocník jménem kosmetika Sanosan

Citlivá dětská pokožka si vyžaduje zvláštní péči a ochranu před vnějšími vlivy. Je proto důležité používat výrobky, které jsou přizpůsobeny speciálním potřebám miminek. Dětská kosmetika "Sanosan" obsahuje jen ty nejlepší přírodní složky určené pro nejjemnější pleť na světě. Všechny produkty jsou klinicky testovány, hypoalergenní bez pararfínového oleje a bez parabenů, silikonů a barviv.

 

Dokonalá ochrana a péče

Všechny produkty z německé řady Sanosan obsahují pečlivě vybranou směs kvalitních složek. Abyste však dosáhli co nejlepší výsledky, výrobky se musí používat správně. Krémy byste neměli aplikovat příliš na hrubo. Zabráníte tak ucpávání pórů a vzniku kožních nečistot. Povrch pokožky v okolí plenek vyžaduje zvláštní ochranu. Krémy z řady Sanosan zabraňují podráždění pokožky, ale také se nesmí nanášet ve velkém množství. Pokud můžete, nechte své miminko bez plenky co nejčastěji (využijte např. Ochrannou podložku), aby mohla jeho malá Řitka volně dýchat. Dopřejte mu koupel. S použitím hydratačních přípravků se vyhnete vysušení citlivého "plastika" vašeho malého stvoření.