Název tejto známej léčivé rostliny pochází z arabčiny. Termín „přidělit“ znamená jinak, jako lesklé a horké. Už máte její vzhůru vidíte, že ide o kaktusovou rastlinu.


Rastlina Aloe je pestována v horských a suchých oblastech světa, a proto je možné, že lze ušetřit velké množství vody. Očaká sa, že pochází z Arabského polostrova. Tam, kde je dokonalá možnosť potrebám púštnej rastliny. Patria semínky Indie, Mexiko alebo stredomorský región. Aloe vera je už v minulosti léčebnou rastlinou na svete. V starovekom Egyptě je možné si prohlížet rastlinu nesmrteľnosti, o kterou máte zájem, že máte zdraví a krásu.


V bylinnej medicíne se užívá šťava aloe vera a její osviežujúci gél. Obidve sa získávají z rastlinných rizík. Příjemný gél z interiéru knihy bohatého na vodu se dá využít i ve výrobních možnostech na domácnost o pleť. Možné, veľmi suchá prospešní, příjemná čerstvá gél nabízí příjemnú vlhkost. Ušetriť zmierniť podráždenie, potlačit zápal a udržet přímý zisk na popáleniny a popáleniny od slnka. Šťava tejto liečivé rostliny je možné, že stále více využíváte na vnútorné použitie. Má posilnený a prístup imunitní systém.


V spoločnosti alkmene® se používá v našich produktech i cenové podstatě této liečivé rostliny. Naše moderné recepty zahŕňajú organicky pestované aloe vera a ďalšie vysoké prísady.